GRATIS RETOURMAKKELIJK EN VEILIG BETALENLevering 2 - 4 dagen
Menu
0.-
0
MIJN ACCOUNT
Home
KLANTENSERVICE
ServiceMijn BestellingLeveringBetalingRuilen en retournerenGarantie en klachtenMaattabelNieuwsbriefPrivacyverklaringActievoorwaardenCookiesAlgemene voorwaarden

RUILEN EN RETOURNEREN

Wil je een artikel retourneren of ruilen? Dat mag zonder opgaaf van reden. De zichttermijn bedraagt 30 dagen. De termijn gaat in op de dag dat je de artikelen in je bezit hebt gekregen. Bij jouw bestelling zit ook een retour- en ruilformulier. Als je deze volledig invult kun je deze gratis afgeven bij een DHL punt bij jou in de buurt.

FAQ's | Ruilen en retourneren

Hoe werkt het om een artikel te ruilen?

Bij je bestelling zit ook een ruilformulier bijgevoegd. Dit ruilformulier dient volledig ingevuld te worden.

Mocht het zo zijn dat het artikel dat je wilt ontvangen goedkoper is, dan zullen wij dit verschil terugstorten op je rekeningnummer. Wanneer het artikel dat je wilt ontvangen duurder is, dan het bestelde (en dus betaalde) item? Dan nemen we contact met je op. 

Ik heb het ruilformulier niet ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

Het ruilformulier is eenvoudig te downloaden. Download je ruilformulier hier.

Is het ook mogelijk om mijn artikel(en) in de Nederlandse Jeans Centre winkels te ruilen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Om je gekochte artikel(en) te ruilen, is het belangrijk dat je deze en je aankoopbewijs naar de winkel meeneemt. In de winkel is het natuurlijk direct mogelijk om een ander artikel uit te zoeken. Een eventuele terugbetaling of bijbetaling regelen we direct bij de kassa. Ook voor ruilen in de winkel geldt de termijn van 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

ADVIES & SERVICE

Land

  • Ik woon in

Cookies & privacy

OK