GRATIS VERZENDING ALS JC FRIENDGRATIS RETOUR BINNEN 100 DAGENLevering 1 - 3 werkdagen
Menu
0.-
0
INLOGGEN
Home

Skinny fit

Skinny fit

SKINNY JEANS HEREN

Vele heren dragen het liefst elke dag een skinny jeans. Een skinny jeans voor heren sluit van top tot teen nauw aan op het been. Omdat deze jeans strak zit, is het wel zo fijn dat de stofsamenstelling wat stretch bevat. De skinny jeans voor heren bij Jeans Centre bevatten zeker stretch. De fabric van een Skinny jeans is vaak een mix van katoen en elastaan. Jeans met een skinny fit voor heren is populair, omdat het gewoonweg altijd goed is. Of je nu een feestje hebt, naar je werk moet of richting de voetbal gaat; een goede jeans voor heren met een skinny fit kan altijd. De slim fit jeans is ook een populair item bij de heren. Ga je liever voor een iets lossere fit? Dan kies je voor een slim fit. Bij Jeans Centre hebben we heel veel verschillende varianten van de skinny jeans voor heren.

STIJL JE HEREN SKINNY JEANS AF MET EEN T-SHIRT

Weet je nog niet helemaal welke stijl bij jou past? Deze strakke spijkerbroek is ook voor de mannen een item die niet in de kledingkast mag ontbreken. Een trend voor heren jeans is de super skinny jeans. Combineer de strakke jeans met een long fit T-shirt of een stoer overhemd. Volg de laatste trends en ga voor een skinny jeans voor heren. Rol ook eens de broekspijpen omhoog en stijl het af met hippe (witte) sneakers voor de hippe look.

SKINNY JEANS EN DE JAREN ‘60

Skinny jeans voor heren worden sinds de jaren ‘60 door vele heren als favoriet gezien. Zo’n strakke jeans zit niet alleen lekker (volgens vele heren), maar staat ook nog eens heel erg stoer. Zeker in combinatie met een oversized T-shirt of een overhemd. In de afgelopen jaren zijn er vele soorten jeans voor heren bij gekomen. Denk alleen al aan alle verschillende wassingen. In de zomer kies je bijvoorbeeld voor een light used wassing, terwijl je in de winter eerder voor een donkere rinsed wassing kiest. Bij Jeans Centre hebben we alle smaken jeans voor heren in huis. Welke jij kiest en het beste bij je past? Onze jeans specialisten helpen je er graag mee.

ADVIES & SERVICE

Land

  • Ik woon in