GRATIS VERZENDING ALS JC FRIENDGRATIS RETOUR BINNEN 100 DAGENLevering 1 - 3 werkdagen
Menu
0.-
0
MIJN ACCOUNT

Klik hier voor meer info m.b.t. Covid-19

Home

Tapered fit

Tapered fit

Hou je niet zo van een te strakke jeans en ga jij liever voor een jeans met een ruimere pasvorm? Kies dan een heren jeans met een tapered fit. Het model van de tapered fit jeans voor heren valt losser op het bovenbeen en heeft een taps toelopende pijp. Kies een heren jeans met een lichtblauw label, de heren jeans met dit label hebben een tapered fit. Shop bij Jeans Centre een tapered fit jeans voor heren volgens de laatste trends van dit seizoen! 

De tapered fit jeans voor heren is niet meer weg te denken uit het modebeeld. De tapered fit jeans voor heren zitten als gegoten en is dan ook een musthave voor de man. Laat je op de webshop van Jeans Centre inspireren door de mooiste tapered fit jeans voor heren en vindt jouw favoriet! Jeans Centre heeft een divers aanbod tapered fit jeans voor heren van verschillende merken Cars, García Jeans en Wrangler. 

Een heren spijkerbroek aanschaffen is soms nog een lastig proces. Kom lang bij Jeans Centre en wij adviseren en inspireren jou met de laatste trends van dit seizoen. Draag een tapered fit jeans met een strakke trui of stoere sweater om jouw outfit compleet te maken.

ADVIES & SERVICE

Land

  • Ik woon in